Soundbar Test 2020 – De bedste soundbars

  • af

At vælge den bedste lydbjælke er en stor beslutning for enhver, der bygger deres drømme hjemmebiografsystemet eller bare leder efter en mere pålidelig og god lydkilde, end deres tv.

Det skyldes, at lydbjælker virkelig er et must-have tilbehør til dagens tv’er. Da de bedste tv-apparater bliver slankere og slankere, ser de måske godt ud, men der er mindre plads til indbyggede højttalere, hvilket er et fornuftigt valg.

Efter vores mening kunne selv det bedste Samsung TV bruge en ekstern lydbjælke til at øge sin lydydelse.

Derfor har vi oprettet denne guide. Vi har valgt de allerbedste lydbjælker på markedet til dig. Det er fordi vi ikke ønsker, at du skal bruge en formue på en ny tv-skærm for derefter at have dårlig lyd til filmen.

Nedenfor finder du vores udvalg af de bedste lydbjælker, du kan købe i 2020, fra de bedste lydbjælker med Dolby Atmos til ultra-overkommelige plug-in-and-go-modeller.

INDHOLD

Sonos Playbase

En af de enkleste, mest stilfulde og mest 2streamiest” lydbaser derude, men Sonos Playbase er ikke fejlfri.

Lydformat konnektivitet Dimensioner
Dolby Digital 5.1
Wi-Fi - Ethernet only - optical audio
72 x 38 x 5,8 cm

Toppen af Playbase er glat at røre ved og super flad, mens de afrundede hjørner giver en overordnet blødere finish til de vinklet tv-apparat, der sidder på toppen. Det er et problemfrit look med rene linjer, der får højttaleren til at virke som om den er oprettet fra et enkelt stykke metal.

Alt indvendigt er pakket ind i et glasfyldt polycarbonate “bur” for at sikre, at vibrationer holdes på et minimum – og på trods af at det er plastik ser det overhovedet ikke billigt ud.

Lydkvalitet

  • 10 Class-D forstærkere, 10 driver speaker system
  • 5.1 setup med Sonos Sub og 2 Sonos højtalere
  • Kan spille MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC, ALAC, AIFF and WAV
  • 16-bit underbyggelse (no Hi-Res 24-bit support)

Lydkvaliteten fra Playbase er fantastisk, som de, der ejer andre Sonos-højttalere, er kommet til at forvente.

Der er naturligvis mere markant bas, når en subwoffer er involveret, men Playbase er mere end i stand til at levere god bas på egen hånd og levere en alt-i-en-løsning som både musikhøjttaler og tv-lydforstærker. 

Playbase leverer en klar rækkevidde, en naturlig og skarp dialog og en klar forskel mellem frekvenserne, hvilket før den god som både musikhøjttalerordninger og som hjemmebiografhøjttaler. Som med resten af ​​Sonos-højttalere understøtter Playbase op til cd-kvalitet (16-bit), hvilket betyder, at der ikke er nogen Hi-Res Audio (24-bit), som Sony og LG kan tilbyde i deres multi-room-systemer.

Vi synes ikke at dette er et problem, da Sonos-højttalere alle tilbyder fremragende lydkvalitet, men der er nogle, der vil synes dette er skuffende hvis man bruger den mere til musik end til film.

Konklusion

Sonos Playbase er smukt designet som den perfekte lydforbedrende løsning til dit fjernsyn. Det leverer fremragende lydkvalitet og nok bas til at være tilstrækkelig som en selvstændig højttaler. Og hvis du vil tilføje andre Sonos-højttalere og subwoofere, kan det også konfigureres som det ultimative 5.1-system.

Ulempen er, at den er relativ dyr, og mange, der ejer et mindre tv, vil sandsynligvis se det som en dyr tilføjelse. Beslutningen om kun at bruge optisk lyd og ikke tilbyde HDMI er helt sikkert også tvivlsom, ligesom manglen på DTS-support er, hvilket gør Playbase til et musiksystem med tv-lydforbedring snarere end et avanceret hjemmebiografsystem.

Playbase er muligvis sent til soundbase-festen, men det er, hvad festen har ventet på.

Andre anmeldelser

Sonos Playbar

Playbar er Sonos i en lydbjælke – Selvom der er et par små problemer er det en rigtig god deal!

Lydformat konnektivitet Dimensioner
5.1
Wi-Fi - optical audio
90 x 14 x 8,5 cm

Hvorfor Sonos Playbar? Som den første lydbjælke fra den premium lydproducent vil alle øjne – og ører – være opmærksomme på, om Sonos kan tilbyde en lydbjælke til hjemmefilm og tv så godt som dens højttalere til musik.

Lydkvalitet

Du bemærker måske ikke så meget forskel, hvis du bare tænder dit tv og sætter nyhederne på. Oh yeah; det lyder lidt rigere, siger du til dig selv. Men du brugte ikke 5000 kroner bare for at du kunne få Hans Pilgaard til at lyde bedre.

Så du sætter noget musik på. Og en time senere, når du kigger op igen efter at have siddet forbløffende, når du opdager dybde og glæde i spor, du troede, du vidste godt, ved du, at 5000m kr. blev brugt godt.

Det bedste ord, vi kan bruge til at beskrive Playbaren’s lyd, er ‘forsikret’; det er ikke bare det, at du aldrig tvivler på, at det vil være i stand til at gengive den basline, den vanskelige perkussion eller den skyhøje vokal, der dukker op, men at den gør det hele uden belastning eller endda tilsyneladende indsats. Det lyder bare rent, præcist, neutralt uden at nærme sig en klinisk sjælløshed.

Det samme sker, hvis du ser film eller tv. Du er klar over, især hvis du kun har brugt dit tv’s indbyggede højttalere, at der er en herlig mængde dybde, detaljer og glæde i lydlandskabet.

Sonos System

Denne lydbjælke kan også blive en del af et netværk af “let at installere” højttalere, og Sonos’s apps til iPhone, iPad, Android, Mac og PC kan streame ikke kun enhedernes egen musik eller musik, der er gemt andetsteds på dit netværk, men også musik fra Spotify, Last.fm, Rdio, mange tusinder af internetradiostationer og mere, direkte til Playbar eller andre højttalere, der er tilsluttet via Sonos-netværket.

Når den er konfigureret, kan du bruge controller-appen på en af ovennævnte enheder til at sende lyd til alle Sonos-højttalere i hele huset, og du kan også gruppere dem i zoner og sende lyd til forskellige højtalere på samme tid.

Konklusion

Vi kan virkeligt godt lide Playbaren. Det lyder forbløffende, kan integreres pænt i et eksisterende Sonos-lydsystem eller være den første ting, du tilføjer til dit hjem, hvorfra et rige, letanvendeligt lydanlæg med flere rum organisk kan vokse.

Vi vil med glæde bruge det som det er; der er nok rumble i basen til at give actionfilm en passende følelse af drama, men mellemklassen og højfrekvent lyd er sød og ren.

Sonisk tager Playbar tryghed og præstation så vidt at det næsten er kedeligt, men vi mener det på den mest smigrende måde, vi kan. Det er som en Audi, eller som Jeeves. Du bekymrer dig aldrig for, at den ikke kan gøre de ting, du beder den om at gøre.

Den er ikke billig, og der er en del af os, der bare ville have den havde tre eller flere HDMI-indgange og en fjernbetjening i kassen. Men man får ikke altid hvad man vil have og vi mener de har ofret disse for en bedre lydoplevelse.

Andre anmeldelser

JBL Bar Studio

Hvis dit behov for en lydbar simpelthen er en opgradering af dine tv-højttalere, repræsenterer JBL Bar Studio en fin budget mulighed.

Lydformat konnektivitet Dimensioner
2.1 (JBL surround sound)
Bluetooth - lydindgang - Optik lydindgang - HDMI udgang
61,4 x 8,6 x 5,8 cm

Dette sker oftere ved enden af markedet, hvor der ser ud til at være en tærskel, under hvilken det er ekstremt vanskeligt at designe og fremstille en dygtig allrounder.

Men selvom et produkt som JBL Bar Studio muligvis ikke er i stand til at konkurrere med det allerbedste med hensyn til absolut ydeevne, holder det bestemt bestemt sin egen.

Dette er ikke et tilfælde, hvor vi kompenserer eller gør tingene lettere for den så konkurrencen ikke er for hård – snarere bør denne ende af markedet ikke overses, når det gælder at grave en værdifuld opgradering op til sit TV.

Design og funktioner

Med en bredde på omkring 60 cm og lidt under 6 cm i højden, vil denne soundbar passe under de fleste TV-apparater uden at se underernæret ud og er udformet til JBL’s sædvanlige høje standarder for kvalitet og æstetisk modernitet.

På toppen finder du de grundlæggende knapper til at tænde, lydstyrke og kilde med HDMI (ARC) og optiske stik på bagsiden. Bluetooth er også ombord, hvilket potentielt kan bortfalde behovet for et separat lydanlæg til stuen.

JBL Surround Sound, en intern teknologi designet til at replikere lyden fra et 5.1-system, er yderligere et bevis på, at denne lydbjælke sigter mod at overvinde de begrænsninger, der pålægges det ved dens størrelse.

Lyden

Bas er en af de ting, vi først bemærker, når vi tilslutter JBL bar studio til tv’et. Ikke kun at der er en massere af det, men også at den er “punchy” og relativt rig.

Vi er fan af en neutral balance, så ville ikke have den helt op og køre – men der er unægteligt større momentum til lyden end gennem højttalerne på vores tv.

Denne rigdom matches måske ikke helt gennem mellemtonerne, men den glider over low-end tonerne og giver en mere end respektabel mængde detaljer.

Konklusion

Hvis du vil have det hele – ufejlbarlig præstation, hvad enten det gælder tv, film eller musik – ser det ud til at være en startpris. Og den er højere end prisen på JBL Bar Studio.

Men selvom ca. 1500 dkk muligvis er for billig til en ægte allrounder, er JBL Bar Studio et bevis på, at det er nogle fine soundbars, man kan få til den pris. For en selvsikker, fyldig opgradering til dit TV’s højttalere, er denne soundbar blandt nogle af de bedste billige soundbars derude.

Andre anmeldelser

Sennheiser Ambeo Soundbar

Kæmpe, dyre og teknisk, men Sennheisers første soundbar er 100% pengene værd!

Lydformat konnektivitet Dimensioner
Dolby Digital 5.1
1 x HDMI ARC, 1 x optical digital, Wi-Fi, Ethernet
7 x 65 x 10cm

Når man bedømmer på basis af lyd pr. krone, er den femstjernede Sonos Beam i øjeblikket den bedste lydbjælke, du kan købe. Det leveres med et par tilføjelser til dets spec ark, sammenlignet med Sonos Playbar og Playbase, herunder en HDMI-forbindelse og stemmestyringshjælp fra Amazon Alexa og Google Assistant med Apple Siri.

Dette er en overkommelig lydbar, der kan forvandle din lydoplevelse. Den er lille, let og passer foran de fleste tv’er. Der er slanke touch-knapper på toppen samt HDMI- og Ethernet-porte bagpå. Du kan montere bjælken på væggen, selvom den valgfri beslag er dyrt.

Lydkvaliteten er fremragende. Indvendigt hjælper fire fulde-række drivere, en tweeter, tre passive radiatorer og fem klasse-D forstærkere til at køre lyd rundt i dit værelse for en mere fordybende filmoplevelse.

Derfor fik vi Sonos Beam på en date med en lydtekniker vi kender, så de fik Sonos under pres. På demo-settings var en scene fra Wall-E, et ret højt klip fra WestWorld, såvel som noget musik af Leon Bridges, Radiohead og Beck. Alt dette blev afsluttet med en scene fra Stranger Things.

I en demo-indstilling lød alle disse fantastiske og byder på rigere og dybere lyd, der var i kontrast med størrelsen på lydbjælken og den relativt beskedne pris.

I en hjemmeindstilling, og med TruePlay konfigureret, var resultaterne stadig meget imponerende. Vores go-to-film var Dunkirk. I de første få minutter, når den ødelæggende lyd fra kuglerne suser forbi de unge soldater i metal og mursten, lykkedes det Beam at udsende en virkelig klar og påvirkende lyd.

Ang. musik prøvede vi en forskelligartet blanding af skrøbelige akustiske numre – Animal Collective’s smukke Man of Oil og de bløde synths fra Chvrches ‘My Enemy fungerede godt. Den humørige, ‘rytmestok’ drevne Miami, af Baxter Drury, lød øjeblikkeligt godt. For at teste diskantlydene, lød åbningen til Four Tet-remiksen til Biceps Opal sprød, men dyb. Når basen begyndte, lyder det dog lidt grumset. Dette har muligvis mere at gøre med blandingen, som da vi prøvede John Hopkins ‘euforiske smaragdrushed, der lød meget bedre.

Konklusion

Sonos Beam tilbyder ikke vinduebeskadigende bas, men det savner vi heller ikke. Manglen på Dolby Atmos-støtte vil irritere nogle, men i denne prisklasse ville det være mere overraskende, hvis det var blevet inkluderet. Stemmestyringen fungerer godt, og hvis du har brugt nogle af Amazons tv-legetøj, er det virkelig værd at eksperimentere med.

Sonos Beam er en flot, super-lydende soundbar. Pakket med innovation til en pris, der er lokkende, er det svært ikke at give den 5/5 stjerner.

Lydens bredde, dybde og tredimensionalitet smadrer simpelthen alle forventningerne!

Andre anmeldelser

DALI Katch One

Fremragende til musik, endnu bedre til film. Denne “lidt store” lydbjælke leverer al den lyd, din stue har brug for samtidig med at den ser godt ud.

Lydformat konnektivitet Dimensioner
Stereo
Bluetooth - HDMI - 2 X Optisk lydindgang - Analog L/R (Minijack)
86,0 x 16,4 x 6,9 cm
Med fem forskellige mulige lydindgange, tre måder at montere det og ti drivere, der alle trækker sammen for at fylde dit rum med lyd, er denne soundbar ret god på papir.

Størrelse

Dali Katch ONE er lavet af et dansk firma og vi syndes desværre den er lidt for høj, selvom det måske ikke er et problem for de fleste.

Det er en god pris for dens lydfunktioner, men det betyder, at det 17 cm høje glasfiberforstærkede ABS-kabinet kommer i vejen for din tv-skærm og følgende din tv-fjernbetjeningssensor. Mens de fleste lydbjælker forsøger at være så beskedne som muligt ved at holde sig godt ude af billedet, er Katch One lidt af en afvigelse fra normen.

En løsning er naturligvis at montere den på væggen. Der er nogle attraktive læderremme inkluderet til dette formål med nogle skjulte fastgørelser bagpå, hvis du foretrækker det. På plussiden, hvis du monterer det på væggen, ender de bagerste fyringsdrivere så godt placeret at du kan få mest muligt ud af den bas, der genereres. En anden mulighed er at vægmontere dit tv og bruge små træbeslag til Dali, der igen er inkluderet i pakken.

Udover dette lille problem ser denne soundbar ret godt ud!

Funtkioner

Der er ingen netværksforbindelse eller apps med Katch One – dette er ren lyd – så HDMI ARC er sandsynligvis din metode til forbinde den med dit TV. Dette tager lyden direkte fra dit tv og understøtter CEC, så du stadig kan bruge fjernsynets fjernbetjening til at ændre lydstyrken. Der er en lille Dali-fjernbetjening inkluderet i boksen for mere funktionalitet.

Lydkvalitet

Når man ser en scene fra den nylige Netflix-frigivelse Earthquake Bird, der blev skudt i en danseklub med et live-band, var dialogen ganske klar. I en klimakscene senere i filmen, hvor Alicia Vikander løber gennem en japansk festival, er der et spændt lydspor med massivt bankende trommer. Katch Ons lyd her var dyb og fremdrivende, og Vikanders blidt talt dialog blev overhovedet ikke begravet af den fulde og dynamiske score.

 
Katch One viste sig også til at være meget dygtig med musik. Da jeg hørte “Eastside” af Benny Blanco, Halsey & Khalid på Spotify Premium, var basresponsen solid og naturlig i modsætning til overdrevne. Katch One har muligvis ikke behandling til virtuel surround, men dens forbedrede stereo udføres meget smagfuldt. Med systemet i bred tilstand var lydstationen luksuriøs, med billeddannelse, der strækkede sig langt ud over de fysiske kanter på lydbjælken.

Konklusion

Med mange tilgængelige soundbar-muligheder i dag anbefales det ikke at vælge en udelukkende baseret på udseende. Og at vælge en baseret på pris alene sparer dig muligvis dig penge, men du ofrer ofte lydkvalitet. Med DALI Katch One behøver der ikke være noget kompromis. Dette er et flot system, der leverer meget god lyd og giver stilfulde monteringsmuligheder og nyttige funktioner såsom CEC-kompatibilitet og auto til / fra. Det kan være dyr, men for mig det den ekstra udgift værd. En god højtaler som ligger midt på markedet når det kommer til prisen!

Andre anmeldelser

Samsung HW-S60T

Fremragende til musik, endnu bedre til film. Denne “lidt store” lydbjælke leverer al den lyd, din stue har brug for samtidig med at den ser godt ud.

Lydformat konnektivitet Dimensioner
Stereo
Bluetooth - HDMI - 2 X Optisk lydindgang - Analog L/R (Minijack)
86,0 x 16,4 x 6,9 cm
Med fem forskellige mulige lydindgange, tre måder at montere det og ti drivere, der alle trækker sammen for at fylde dit rum med lyd, er denne soundbar ret god på papir.

Størrelse

Dali Katch ONE er lavet af et dansk firma og vi syndes desværre den er lidt for høj, selvom det måske ikke er et problem for de fleste.

Det er en god pris for dens lydfunktioner, men det betyder, at det 17 cm høje glasfiberforstærkede ABS-kabinet kommer i vejen for din tv-skærm og følgende din tv-fjernbetjeningssensor. Mens de fleste lydbjælker forsøger at være så beskedne som muligt ved at holde sig godt ude af billedet, er Katch One lidt af en afvigelse fra normen.

En løsning er naturligvis at montere den på væggen. Der er nogle attraktive læderremme inkluderet til dette formål med nogle skjulte fastgørelser bagpå, hvis du foretrækker det. På plussiden, hvis du monterer det på væggen, ender de bagerste fyringsdrivere så godt placeret at du kan få mest muligt ud af den bas, der genereres. En anden mulighed er at vægmontere dit tv og bruge små træbeslag til Dali, der igen er inkluderet i pakken.

Udover dette lille problem ser denne soundbar ret godt ud!

Funtkioner

Der er ingen netværksforbindelse eller apps med Katch One – dette er ren lyd – så HDMI ARC er sandsynligvis din metode til forbinde den med dit TV. Dette tager lyden direkte fra dit tv og understøtter CEC, så du stadig kan bruge fjernsynets fjernbetjening til at ændre lydstyrken. Der er en lille Dali-fjernbetjening inkluderet i boksen for mere funktionalitet.

Lydkvalitet

Når man ser en scene fra den nylige Netflix-frigivelse Earthquake Bird, der blev skudt i en danseklub med et live-band, var dialogen ganske klar. I en klimakscene senere i filmen, hvor Alicia Vikander løber gennem en japansk festival, er der et spændt lydspor med massivt bankende trommer. Katch Ons lyd her var dyb og fremdrivende, og Vikanders blidt talt dialog blev overhovedet ikke begravet af den fulde og dynamiske score.

 
Katch One viste sig også til at være meget dygtig med musik. Da jeg hørte “Eastside” af Benny Blanco, Halsey & Khalid på Spotify Premium, var basresponsen solid og naturlig i modsætning til overdrevne. Katch One har muligvis ikke behandling til virtuel surround, men dens forbedrede stereo udføres meget smagfuldt. Med systemet i bred tilstand var lydstationen luksuriøs, med billeddannelse, der strækkede sig langt ud over de fysiske kanter på lydbjælken.

Konklusion

Med mange tilgængelige soundbar-muligheder i dag anbefales det ikke at vælge en udelukkende baseret på udseende. Og at vælge en baseret på pris alene sparer dig muligvis dig penge, men du ofrer ofte lydkvalitet. Med DALI Katch One behøver der ikke være noget kompromis. Dette er et flot system, der leverer meget god lyd og giver stilfulde monteringsmuligheder og nyttige funktioner såsom CEC-kompatibilitet og auto til / fra. Det kan være dyr, men for mig det den ekstra udgift værd. En god højtaler som ligger midt på markedet når det kommer til prisen!

Andre anmeldelser

Guide til at vælge en soundbar

Hvad er en soundbar?

En lydbjælke (soundbar) er en lang, tynd rektangulær form, der er fyldt med højttalere og en masse teknisk magi. En god lydbjælke gør for det talte ord, hvad et par gode briller gør for at gøre se tingene krystalklart. Resultatet: Stemmer kommer gennem skarpe og tydelige – og selv hvisket dialog kan høres tydeligt. (Ikke mere tænde for undertekster eller hæve lydstyrken for at høre, hvad der bliver sagt.) Og da lydbjælker er bredere end normale højtalere, kaster de lyden længere væk (venstre og højre) nok til at man kan komme tættere på en rigtig hjemmebiografeffekt.

Hvad angår placering, skal soundbars enten A) monteres på væggen under dit tv, B) sidde foran dit tv, hvis dit tv er på et bord, eller C) sidde på en hylde under eller over dit tv, hvis dit tv er i et hyldesystem. Mange lydbarer i disse dage leveres pakket med en separat trådløs subwoofer, og det ekstra thumpa-thumpa-spark er virkeligt “the cherry on top of the cake”.

Hvor skal den stå ?

Hvor du sætter dit tv, og hvor meget plads du har omkring dit tv kan diktere hvilken type (lydbjælke eller lydbase) der fungerer bedst for dig – og typen vil påvirke, hvor du placerer det. Lydbjæljer er mere alsidige når det kommer til installation – de er lavet til at hænge på væggen eller sidde under (og foran) dit tv. Også sandt for alle lydbjælker: opsætning er let. Hvis dit tv er på et bord eller credenza, skal du bare placere lydbjælken på det samme bord direkte under skærmen. (Bare sørg for, at du har tilstrækkelig plads mellem bunden af tv’et og bordet – tjek lydbjælens specifikationer og mål området, før du køber.) Hvis dit tv er vægmonteret, skal du montere din lydbjælke på væggen direkte under det. Nogle lydstænger leveres endda med monteringssæt for at gøre DIY-installationen nemmere.

Lydbaser (Ligesom Sonos Playbase som er i denne guide) er bygget til at leve under dit tv (de er ret tunge) oven på et bord eller en hylde.

Hvilken størrelse soundbar skal jeg vælge?

Æstetisk set bør din nye lydbjælke ikke være bredere end dit tv – og i en perfekt verden er begge de samme nøjagtige samme bredde for et jævnt look. Du kan dog teknisk parre en lydbjælke med næsten enhver TV-størrelse. Så når det kommer til størrelse, skal du bruge dit mening. Bare sørg for, at dit tv har den rigtige forbindelse til at tilslutte din nye lydbjælke, især hvis dit tv er 8 år eller ældre.

Hvad er aktive og passive soundbars?

  • Passiv betyder, at lydbjælken ikke har en indbygget effektforstærker, og kræver derfor en forstærker for at fungere. De har dog bedre højttalere – og bedre højttalere betyder bedre lyd. Som et resultat koster en passiv lydbjælke dig lidt mere, og du bliver nødt til at forbinde flere komponenter sammen. Du har også brug for en traditionel subwooferforbindelse, hvis du vil have ekstra bas.
  • Aktiv betyder lydbjælken leveres med indbyggede forstærkere, der driver alt sammen, samt kanalprocessorer, der adskiller venstre, højre og midterste højttalere i lydbjælken. Så ingen ekstra forstærker er nødvendig plus færre ledninger, gør dem til en altomfattende enhed.
  • Vores anbefaling: Hvis du blot ønsker at opgradere dit tv’s lyd, skal du gå med en aktiv lydbjælke. 

Hvilken tilslutninger har jeg behov for til min soundbar?

Dagens nyeste lydbjælker leveres med forskellige tilslutningsmuligheder – og mere end en måde at gøre tingene på. Her er nogle nøgleforbindelser man skal kende:

HDMI ARC

Så let. Tilslut bare din lydbjælke til dit tv’s indgang til audioreturkanal (ARC) med et HDMI-kabel, så er du klar. HDMI er især godt til multikanals soundbars.

Trådløs forbindelse

Vil du have mulighed for at streame lyd direkte fra din lydbjælke eller via din telefon eller tablet? Her er hvad du skal kigge efter:

Bluetooth: Mange lydbarer i dag leveres med indbygget Bluetooth, hvilket gør det nemt at streame musik fra din computer, smartphone og tablet.

Wi-Fi: Der er trådløse lydbarer, der leveres med Wi-Fi, så de kan hoppe på dit hjemmets internetnetværk og streame stort set alt fra hvor som helst (Spotify, TIDAL, Pandora, you name it).

Optisk port

En optisk patch-ledning giver dig en solid, best-case scenario forbindelse mellem dit tv og din soundbar. Det er også en af ​​de letteste, enkleste og mest pålidelige forbindelser, der er tilgængelige. Den har dog ikke båndbredde til at overføre et 5.1-signal.

USB-indgange

Normalt er USB-indgange kun inkluderet til firmwareopdateringer. Men de fleste lydbjælkeopdateringer i dag sker gennem softwareopdateringer. Vi siger, at du ikke har brug for dette – medmindre du leder efter at tilslutte et USB drev med dine sange på.

FAQ - Ande ofte stillede sprøgsmål

Kan man tilføje andre højtalere til sin soundbar?

Nogle ja og nogle nej. Faktisk kommer nogle af de nyere lydbjælker med yderligere højttalere som en del af systemet, som får dig meget tættere på den rigtige hjemmebiograflyd. Den eneste anden måde, du kan tilføje trådløse baghøjttalere på: Hvis lydbjælken kan supporte flere rum (som Sonos, HEOS, Bose osv.). Og det er en fantastisk mulighed, hvis du har (eller ønsker at oprette) et lydanlæg i flere rum i hele dit hjem.

Kan jeg tilføje en subwoofer til min soundbar?

Nej, hvis du køber en aktiv lydbjælke, ja, hvis du køber en passiv lydbjælke. Scroll op for at læse mere om dine muligheder.

Hvad er Cinema Sound?

De fleste lydbarer har en funktion kaldet “biograflyd” eller “filmplex lyd” (eller bare “virtuel surroundlyd”), som de siger efterligner faktisk hjemmebiograflyd. Virkelighed: Alt, hvad det gør, er at tilføje en lille digital forsinkelse, som en brøkdel ekko (tænk reverb). Dette er ikke ens med autentisk hjemmebiograflyd, men det får den til at lyde som om du er i et større rum. Ganske vist er nogle af dem fantastiske, men du skal betale ekstra for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *